DSC00153
2019-10-02 09.25.48
2019-08-14 17.02.08_til hjemmesiden

Produkter

Motionsbane 3

Til Læreren:

Tarzanbanen er oplagt til at arbejde med `den alsidige idrætsudøvelse´ samt `krop, træning og trivsel`. Brug Tarzanbanen til at indgå i dialog med eleverne om hvad der sker i kroppen, ved udøvelse af fysisk aktivitet eller idræt. Inspiration: -Placer forskellige tal rundt på banen og bed eleverne om at hente de tal der hører til 3-tabellen?, primtal, brøker eller lignende. -Lad nogle af forhindringer være ”huller” man ikke må betræde så eleverne udfordres mere.

Til Pædagogen:

En tarzanbane er et redskab til at arbejde med kompetencen: krop og bevægelse. Børnene arbejder med de primære sanser, muskel-ledsansen, følesansen og vestibulærsansen. De Primære sanser er afgørende for barnets evne til at holde balancen, koordinere bevægelser og kendskabet til egen krop. Alt sammen med til at påvirke barnets selvtillid og selvværd. Inspiration: -Kan man gå igennem tarzanbanen med andre grundbevægelser (kravle?, løbe?, hinke?, hoppe?) -Prøv at gå baglæns?, bind for øjnene? Baglæns med bind for øjnene? -Placer forhindringer på banen, for at gøre det sværere. -Placer nogle kort med en farve på hver side, som barnet skal forsøge at vende undervejs. -Prøv at lave en fagtesang, mens I står på tarzanbanen. Hvad gør det ved fagtesangen?

Beskrivelse

RN1030

Pas på og hold jer til hinanden, så I ikke farer vild. For at nå rundt skal I både gå armgang, balancere, kravle på gyngende net, springe fra stub til stub og ind gennem en “farlig” hule. Og hvis I ikke gider følge stien, kan I da bare skyde genvej tværs gennem junglen.

Yderligere information

Filtrer efter type