Parkour legeplads

Parkour legeplads

Parkour Legeplads

En parkour legeplads er et fantastisk sted, der opmuntrer til fysisk aktivitet, kreativ leg og udvikling af parkour-færdigheder hos børn og unge. En veludstyret parkour legeplads giver børn mulighed for at udforske deres kreative og fysiske evner, udvikle deres motoriske færdigheder og have det sjovt med vennerne samtidig.

Parkour er oprindelig en streetsport fra de franske forstæder. En uorganiseret idræt hvor det handler om at udfordre sig selv med fokus på fysiske muligheder. Oprindeligt er parkour en disciplin hvor det gælder om at komme fra A til B så elegant, så hurtigt og så smidigt som muligt. Bevægelserne er inspireret fra spring man kender fra gymnastikkens verden. Efterhånden er den uorganiseret parkour blevet mere organiseret med hold i gymnastikforeningerne og selvstændige parkourforeninger. Med denne type redskaber kan I skabe et miljø der appellere til de ældste elever eller unge.

Til læreren: Vis overfor børnene hvor dine egne grænser går. Hvis du viser dine elever hvad du kan og hvordan du respekterer og udfordrer grænserne vil dine elever opleve en troværdig rollemodel og samtidig får de en forståelse for hvordan man kan arbejde med det personlige mod. Find evt. nogle unge i lokalmiljøet eller videoer på YouTube som kan inspirere eleverne.

Viser alle 23 resultater