Sandkasser

Sandkasser

Sandkasser til børnehaver, skoler, byrum og boligforeninger

Sandkassen er ofte det centrale element på legepladsen. Sandkassemiljøer er en fantastisk måde for børn at lege og udforske deres kreativitet og motoriske færdigheder på.

Når man vælger sandkasser til børnehaver, skoler og boligforeninger, er der flere faktorer, man skal overveje for at sikre sikkerhed, holdbarhed og sjov for børnene. Derudover er det vigtigt at overveje størrelsen, materialet og vedligeholdelsen af sandkassen. Ved at tage disse faktorer i betragtning kan du vælge den bedste sandkasse til børnehaver, skoler, byrum og boligforeninger. På den måde kan man give børnene en sjov, sikker og lærerig legeoplevelse.

Til pædagogen:

Sandkasser er primært egnet til børn i alderen 0-6 år. Ved at benytte vand/sand legepladsen i dit pædagogiske arbejde vil du have nogle aktiviteter der er motivation nok i sig selv for de fleste børn, I de situationer vil børnene være meget modtagelige for ny læring.

Vand og sand er grundelementer og kan indtænkes i de naturvidenskabelige fag.

Inspiration:

  • Hvad kan flyde eller synke.
  • Du kan lave skattejagt og bruge sandkassen til at gemme genstande som børnene skal finde
  • Sandkassen er svær at gå igennem, så tænk den med ind når du leger ” nu skal vi på løvejagt” eller andre fantasi lege.
  • Tænk sandkassen ind som en del af en sansesti.

Viser alle 57 resultater