Planleg

PlanLeg sætter en ære i at planlægge og tilrettelægge legepladsen efter jeres udfordringer og behov.

Vores vision er at skabe optimale rammer for leg, læring, social interaktion samt motion og sundhed.

I samarbejdet med PanLeg skaber vi, et udendørs lege og læringsmiljø som kan anvendes til mange forskellige pædagogiske og didaktiske formål. Derudover er det vigtigt det matcher jeres eksisterende læringsmiljø og profil.

Hos PlanLeg har vi alle slags legepladser herunder kan vi blandt andet nævne naturlegepladser, klassiske legepladser, stållegeplader, store rebsystemer, parkour, fitness mm. Fælles for alle materialerne er at kvaliteten er i top. Vi sigter altid efter de langtidsholdbare løsninger. Bare rolig I vil møde kyndig vejledning om de forskellige materialetyper.

Hos PlanLeg er den gode service i højsædet. Kunderne har altid første prioritet. Det er vigtigt for os at du altid får en god oplevelse og at du efter et endt projekt kan anbefale os til andre. Vores kunder skal have den bedste oplevelse, når de handler med os.

Dette gør sig gældende helt fra planlægning til udførelse og den efterfølgende drifts- og vedligeholdelsesproces. I samarbejde med PlanLeg skaber vi en helhedsplan for jeres udemiljø. Vi arbejder fra ideplan til handleplan, så I kan planlægge aktiviteter for jeres børn og elever.

Jesper Andersen
Indehaver

Sikkerhed

Sikkerheden er et kerne element hos os og vi opfylder derfor alle gældende krav til diverse sikkerhedsforanstaltninger herunder selvfølgelig EN1176. PlanLeg samarbejder kun med de bedste leverandører som sikrer ordentlige arbejdsforhold for deres ansatte og samtidig er miljøbevidste i deres produktion og materialevalg.

Om PlanLeg

Testpiloter fra PlanLeg med indehaver Jesper Andersen