DSC00153
2019-10-02 09.25.48
2019-08-14 17.02.08_til hjemmesiden

Produkter

4PN JumpStone

Til Læreren:

Trampoliner er populære for alle aldre både i indskolingen og i udskolingen. De yngste elever bruge trampolinerne til at lege sammen på og de ældste elever vil udfordre sig selv og forsøge sig med nye tricks. Inspiration: -Se om elever kan hoppe over hinanden -Lad eleverne øve sig i tabellerne. Hver gang de hopper siger de næste tal. Evt. med udvidelse hvad er 4x8. Når eleven lander på resultatet lander man på kanten. -Hoppe stavelser. Sikkerhed: -Snak med børnene om grænser og respekter egne grænser -Vurder fra situation til situation om der kan være en eller flere der hopper på den samme trampolin. Hop en ad gangen ved høje spring/hop, ved leg er det ok med flere. -Lav ikke saltoer på legepladstrampoliner, kun store firkantede eller til nød de runde havetrampoliner. -Ved nye tricks (for skolebørn) tilkald en lærer

Til Pædagogen:

Hvis trampolinerne placeres flere ved siden af hinanden giver I jer og jeres legeplads et redskab til at styrke børnenes sociale kompetencer. Det styrker børnenes evne til at indgå kompromisser, og indgå i et legefællesskab. Inspiration: -Prøv selv trampolinen og se hvordan børnene reagerer, lad dig inspirere af børnene. -Hoppe fra den ene til den anden -Find på nye måder at hoppe i samarbejde med børnene, hinke, sprællemand, rundt, stil en mælkekasse ved siden af og se om I kan hoppe op på den eller ned fra den Sikkerhed se under “Inspiration til læren”.

Beskrivelse

Hop op og ned på JumpStone for at generere bæredygtig “human powered” energi! JumpStone bruger denne energi til at spille musik, for at fortælle dig en historie, eller det kan endda bruges som et fitness-værktøj! JumpStone kan tilbyde alle former for fysisk træning.

For at hoppe er en af de sundeste ting, du kan gøre, og nu er det blevet sjovere end nogensinde før! Gør børn opmærksomme på bæredygtighed, sundhed og giv dem en sund, givende øvelse på samme tid!

Inde i JumpStone er der en USB-stik, en lydstyrkeknap og en kontakt for at afspille musikken i alfabetisk rækkefølge eller tilfældig rækkefølge. Musikken kan ændres blot ved at trække USB-stikket ud og sætte forskellige .mp3 musikfiler på det!

Installation af JumpStone er så nemt, fordi der hverken skal bruges kabler eller strømstik. Hvad venter du på? Begynd at hoppe!

Specifikationer

• Længde: 517 mm

• Bredde: 517 mm

• Højde: 250 mm
• Vægt: 35 kg