Udendørs fitnessredskaber

Fitnesspark – Reference 1

Fitnesspark – Reference 1

Udendørs fitnessredskaber

Innovative udendørs fitnessredskaber

PlanLeg er stolt leverandør af Norwell outdoor fitness. Alle fitness stationerne er designet og udviklet i Danmark og opfylder de højeste kvalitetskrav. Med Norwell er både brugere og kunder garanteret det bedste udendørs fitnessudstyr.

Fitnessredskaber kan enten anvendes til at supplere løbetræningen, få mere bevægelse i hverdagen eller til at vedligeholde styrke/udholdenhed i de forskellige muskelgrupper. Men udendørs fitnessredskaber egner sig ikke til hypertrofi-træning hvor formålet er at bygge store muskler, for her er det en forudsætning at man kan justere vægten løbende. Til gengæld er det glimrende redskaber til at træne styrke/udholdenhed.
Placering kan være ved steder hvor fædre går tur med barnevognen eller på løberuter. Løberne vil kunne supplere deres konditionstræning med træning for overkroppen. En stærkere overkrop vil give løberne en mere harmonisk løbestil, bedre balance og bedre core-muskulatur som er med til at forbedre præstationsevnen, så løberne kan løbe hurtigere eller længere. De kan også placeres ved typiske pause steder, busstopsteder, toilet o.l.

Brug kun redskaberne som de er tiltænkt, ellers er der stor risiko for skader.

Viser alle 59 resultater